Välkommen!

NYSTART!

torsdag, juli 11

Allsång på Skansen, SATC

Satte på teven i kväll. Ja kul kul inte satte på satte på men satte på. Först var det nog Spindelmannen men den har jag nog sett så den flöt på i bakgrunden, så var det väl nyheterna eller hoppade jag över det? Såg förresten hon som är på ABC , som haft krulligt hår i decennier, på ICA i Liljeholmen i dag. Kollade envist om jag kunde avgöra ifall hon har självlockigt eller om hon permanentat sig i alla dessa år.
Ja sen kom Sex and the city och bitvis tittade jag. Jag tycker det är ett coolt program alltså. Jag gillar Mirandas promiskuösa leverne, hennes öppna, livsbejakande inställning till sex och överhuvudtaget hela seriens förmåga att hitta vi tjejers olika sidor, egenskaper och personligheter. Vi snackar ju dessutom rätt friskt och detaljrikt stundom. Lets face it :).

Allsång på Skansen. Det är något magiskt med det programmet. Eller att vara där menar jag. Been there once och jag kunde aldrig i mitt liv föreställa mig att det var så förtrollande. Nu kom vi sent och vi stod rätt så längst bak, långt från mikrofoner och artister men det är väl några som kanske minns att jag ändå lyckades vara med i teve, minst 6,7 sekunder ensam i bild mimandes till Jazzgossen. Jajemän. Jag blev fan känd över en natt. Gamla klasskamrater ringde, släkt och vänner messade och folk skrek till mig i Gröndal där jag gick. En ville ha min autograf på sin skinka. Ja så vilt var det.

Jag ser på människorna, en del som är säkert så coola annars - sjunger med, kollar var kameran är, skrattar glatt och bara sugs in - det är verkligen så.
Men hur man kan gråta över att nån sjunger - nja det fattar jag faktiskt inte. Lika väl hur en del blir till sig av kändisar.
Och Louise Hoffsten, jag kom in precis då - sjöng inte hon väldigt fel?

Måns är så himla vacker tycker jag. Jag tycker verkligen det. Och nu tyckte jag också att Håkan Hellström har något som jag inte sett förut. Jag gillar hans lockiga busiga hår. Själsliga ögon är ju också bara för bra. Passion, dedication fint som smör.
Men det innebär INTE att jag per definition får fantasier, blir kåt på dem, tror att jag skulle kunna bli intresserad av dem. Nej, Måns är bara som en vacker Mango eller vacker häst att titta på. Eller nåt sånt. Och han får gärna göra det han är bra på. Han är väl bra på Allsången?

onsdag, juli 10

Pausa

Semester eller dekadens? Jag har nattsuddat, badat, socialiserat och tränat. Andra.
Återkommer när jag vaknat. Tack för att det regnar. Tack för att ni finns, ni som finns. Tack till mig själv också.