Välkommen!

NYSTART!

måndag, september 9

Måndag utan träning.

En bra helg med både fys, mys, sol och bad. Tjejmilen var rolig att titta på även om jag har lite dålig rutin på att vara åskådare. Försökte verkligen se både dem jag visste skulle springa men även presumtiva andra. Gick sådär va. Sedan missade jag väl massor under tiden jag förflyttade mig - har så svårt att stå stilla på samma ställe, vill vara överallt!

Kom på att jag fortf inte skrivit om Å till å.

Känns som om kroppen kommit igång nu, nu känns den pigg varje morgon och den vill ha mer - även om jag alltid hinner bli lat och känna "neeej"när jag är på väg till träning. Jepp, jag tror att jag är nervös. Ständigt nervös att inte orka, vara sämst.
Men nu äter jag bra, sover helt ok och som sagt, kroppen känns inte i nedbrytningsfas dagen efter jag tränat utan vill ha utmaningar. Jag har alltså gjort helt rätt i min progress efter semestervila.

Men, i dag kommer jag inte hinna träna, massa obligations som faktiskt får gå före - och att hinna smekas av solen en stund innan hösten tar över på riktigt. Har märkts senaste dagarna med dimma på morgonen, 100 % luftfuktighet så gräset är genomvått och man svettas som en övergångsåldare när man tränar ute.