Välkommen!

NYSTART!

torsdag, juni 26

Update

Tänkte faktiskt träna i dag. Men det blev några öl i stället med Andreas. Vad trevligt vi hade.

Så var jag hos sjukgymnasten. Hade tänkt att han var lite medelålders spanjor med svettpärlor på läppen men han var dessvärre ung med mycket muskler. Och inför honom skulle jag alltså både blotta lår (läs trosa) samt fula fötter.
Sa jag att han var snygg också. Får man säga det om nån som är sisådär 15 år yngre?

Nä nu är jag trött. :)






onsdag, juni 25

Slutar sköta hälsan när jag inte tränar.

Nä allt uppdaterar jag inte om längre, se förra inlägget. Vissa saker om min hälsa, vad jag pysslar med och mina vänner bör jag nog hålla för mig själv.

Men en fundering och ett faktum. När jag inte tränar slutar jag få i mig mina järntabletter som jag får för att jag ger blod, jag tar inte mina vitaminer, dricker nyttiga smoothies eller är särskilt nyttig alls. Jag måste fundera. Alla flashar sina magrutor, muskelstinna lår och armar nu inför beachsäsongen (ja den borde vara igång men det är ju så kallt). Jag blir knappast inspirerad men absolut imponerad och lite avis.
Men det känns lite artificiellt att sträva efter sånt. Lite ängsligt liksom. Men om det kommer på köpet är det ju inte dumt :D.

Barnen åkte till sin pappa i går. Skönt att det blev på kvällen. Vi fick en lugn dag på oss att packa, ha picknick, umgås. Och deras resepanik förbyttes nog under dagen till en förväntan faktiskt vilket var skönt för mig att känna.
Sen är det alltid tomt och oroligt att se planet rulla iväg.

Nu gäller för mig att få vissa saker gjort. Och jag har satt en jättestor sten i rullning och det vete tusan om jag får i hamn men så länge jag sitter här stoppar inga berg el vad man kan säga.

Ha så fint ni därute.

Ett inlägg om dumma människor.

Har nog aldrig haft uppehåll så länge sen jag började skriva, eller? Finns en del som frågat när jag ska börja skriva igen. Jag ska erkänna att det är svårt att låta bli. Alla de funderingar man går och bär på :). Samtidigt när jag vet att det finns de som läser den här bloggen fel. Visst det ingår i paketet att man inte kan ha kontroll över sina läsare om man inte väljer inlogg t ex. Men att ha folk i sin närhet som läser den och sen väljer att missförstå - för att man tolkar den efter egna preferenser och det i sin tur leder till att jag och en person blir ovänner på helt felaktiga grunder. Det är så jävla onödigt. Varför tar en tredje person sig rätten att tolka och "skvallra/baktala" så vi andra två blir ovänner. Vi två som är sköra av sorg och sjukdom.
Jävla käring rent ut sagt.
Men såna människor finns överallt, jag vet ju det. De mår inte själva bra och helt uppenbarligen ingen känsla el insikt för hur man bör - äh skit samma.

Men sluta läs min blogg käring för du gör det endast för att flukta i någon annans liv som möjligen mår sämre än vad du gör och det tröstar du dig med? Och sen hålla på att intrigera med en annan person som reagerar känslomässigt snarare än logiskt.

Så, nu fick jag det sagt. Gagnar det mig, blir jag lyckligare. Nä men jag ville ha det sagt. Det gör mig så förbannad när mindre begåvade människor stryker omkring och förstör för andra, beter sig som fjortisar, är småaktiga, missunnsamma och är omänskliga/inhumana.

Och om det finns fler som läser för att flukta, be my guest. Jag välkomnar iaf alla som läser för att de gillar mig och genuint vill veta hur det går och står till.