Välkommen!

NYSTART!

fredag, september 6

Träningskonvent igen.

Men oj vad tiden går! Jag måste erkänna att dagarna sen förra fredagen fortsatte i samma stil. Tog mig inte tid att äta bra men har väl tränat på en del så det slutade med att jag blev väldigt svag, kände mig frusen, på väg att bli förkyld osv. Jag vet att det inte är så man ska göra och det var inte självvalt eller jag menar, det var inget självändamål att slarva. Just det, sovit lite har jag också, blandade in lite för mycket "kutter." En del säger att den sidan är viktig också men jag vet inte, tar en massa tid och energi som ni förstår :).
Barnen har haft allehanda utflykter med tillhörande matsäckar, sovsäckar, massa annan packning - sonen har hunnit vara sjuk och det har varit otroligt väder. Kan jag sammanfatta veckan så?

I går drack jag vin och åt godis. Inget ångestfyllt alls egentligen men jag förstår varför det blev så. Började i onsdags när jag fick smakprov på både onödigt maktutövande, billigt fjäsk och såna där låtsade slumpmässiga händelser. I hate it. Föraktar det. Sen i går fick jag bekräftat en grej jag misstänkt länge som hör ihop med den hela långa kedjan av dåligt, okunnigt bemötande senaste året som härrör det trauma jag hamnade i. Sådant som endast beror på att man tyvärr träffar fel människor som ger sådana råd och beslut som bara drabbat den enskilde/mig olyckligt i slutändan. Det är förjävligt.
Läste en artikel i morse om en kille som varit spårlöst försvunnen i tre veckor. Hans syster uttalade sig och sa att ingen kan förstå hur dagarna genomlids, hur tankarna går, hur dåligt man mår. Jo, jag förstår. Så in i helvete. Det är same same but different, förstås. Det är det ju alltid.
Nåväl. Det jag egentligen vill ha sagt är att vin och godis smakar ju inte gott under sådana omständigheter.

Och visst är det ute med endast en massa flåshurtiga inlägg, statusar osv. Visst är vi mänskligare än så och har kommit längre i vår utveckling? Jag tycker iaf sällan att det är trovärdigt och därmed blir det inte heller så inspirerande för mig.

Desto roligare att jag har anmält mig till ett träningskonvent igen. Jag bara älskar att få träna klass efter klass efter klass.