Välkommen!

NYSTART!

söndag, juni 29

Utomhusträning

Det var jättekul att träna tjejerna vill bara säga det. Sån bra energi, vilja och attityd.



Sorgestund

Sitter och äter chokladbollssmet direkt från bunken. Sånt får man göra när barnen inte är hemma ;). Sen gråter jag också. Saknar brorsan så nånting. Så blir det när jag får anledning att berätta för andra varför jag typ är som jag är eller liknande.
Då slår det mig, och jag får vrida på tanken några gånger för jag har ärligt talat fortfarande svårt att tro att det är sant. Kanske därför jag ändå klarar av vardagen så bra, eller typ. Ja för när jag sätter det på pränt eller säger till någon vad som hänt så tror jag inte mina egna ord.

Jävla helvete.

Jag är trött också. Haft loppis i dag. Lite sorg i det också, att förlora kläder och en tid som man saknar. Inte minst de pengar man lagt ut. Jag tänkte ett högre pris för allt men ur munnen kom ett lägre. Märkligt. Men vad är alternativet - att det blir liggande eller hur.
Nätet tycker jag inte är något alternativ längre - all tid för att paketera och inte får du mer eg. Undantag kan vara vissa märkesgrejer.
Det är ju faktiskt kul att det kommer till nytta för andra, kläder leksaker whatever!

Men jag har nog grejer för minst 3 loppis till, suck.

Nu ska jag snart träna tjejerna i vanlig ordning. Måste dock erkänna att jag inte har nån lust. Just nu vill jag bara vara i egen bubbla och få puttra på i maklig takt med vila utemellan.