Välkommen!

NYSTART!

måndag, mars 31

Mammografi

Har fått klämma tuttarna i dag. Jag klagar inte, bra att det finns. En vän till mig fick veta förra året att hon hade bröstcancer men som tur var så var tumören inte större än en mandel. Hon slapp strålning men måste äta hormoner i flera år. Hormoner som gör att hon får ledvärk och fick tillbaka klimakteriet. Men men hon argumenterar inte.

Jag har tänkt på en sak. Jag är knappast någon inspiration för någon. Det har ju liksom inte gått så bra för mig när man tänker efter.
Och mitt tråkiga babbel om min mage, om några kilon hit eller dit. Tror ni att jag egentligen bryr mig? Nej iaf inte tillräckligt.
Men jag svänger fokus till något som ni iaf kan relatera till. Min sorg och saknad och allt annat det fört med sig är nog svårt för er att förstå och relatera till.
Mycket handlar ju om vilken relation man har och vilka relationer det i sin tur innebär vidare.

Nåväl. Dammigt blir det fort inomhus, mina blommor har inte blivit omplanterade - kanske köper man bara nya, det är väl roligast ändå?
Fönstren tvättades när det var lite kallt ute vilket syns nu, det är lite flammigt. Så det ska också åtgärdas någon dag. Kanske med kokosolja, det verkar ju kunna användas till allt nuförtiden?

Snart påsk. Undras vad ni ska göra då?

Söndagen i bilder.


Sprang till Mälarhöjdens utegym och körde lite där. Men mina små lapphänder är inte skapta för monkey bar..

Självklart sprang jag uppför lilla berget här när jag var på väg hem.

Fin bild va? Söndagsträningen är igång.

Glömde ta fler bilder, körde cirkelträning i dag. Men på vägen hem fångade jag dessa bilder som visar att det är roligt att träna. Speciellt tillsammans.

Plötsligt blev det tyst. Är det sommartiden som tar ut sin rätt eller hur länge var han uppe natten innan eg? #sovöverhosenkompis