Välkommen!

NYSTART!

fredag, oktober 18

En annan Camilla.

I går levde jag också lite som en rockstar. Typ var lite effektiv på morgon/fm men blev sedan utbjuden på lunch och hängde rätt länge på fina haket. Vägen dit kantades förresten av att jag hoppade upp mot en vägg, som förr med NMT.

Det är lite upp å ned.
 Man sitter och snackar om livet. Med sorg, barn, män och kvinnor. Jobb och måsten. Drömmar och ängslan.
Fast rockstars kanske inte snackar om sånt.

I dag fortsätter livet. Jag är varken stressad, frustrerad eller orolig för att jag inte tränar just nu. De här dagarna har annat hänt i huvudet som man ibland tränar el stressar bort för att man fyller dagarna för mycket. Splittrar sig.
Det är som jag sagt tidigare, också mycket mycket mycket som försummats, förträngts under senaste året. Jag tar de där myrstegen framåt och ser hur långt de bär. Ska bli intressant om jag får ihop säcken nån gång.

Jag är så tacksam för alla som hör av sig, särskilt de som bemödar sig beyond Fejjan. Bemödar sig om att försöka förstå i stället för att vända ryggen. Jag är tacksam för att jag också orkar ibland. Jag är tacksam för de som fortfarande frågar om jag vill träna el tävla med dem. Ja överhuvudtaget umgås. Jag har börjat vända alla kommentarer om att jag har varit bättre förr till att se det positivt.

Jag är kanske inte så dålig trots allt. Trots att jag förlorat min älskade bror, att livet vände upp och ned, jag blev svag, jag blev ledsen, jag blev orkeslös, träningslös, kärlekslös, arbetslös - jag blev en annan Camilla.

Hon är inte dum heller - fast hon saknar sin bror.

onsdag, oktober 16

Fräcka tights från New York!!

Hur kunde jag glömma att nämna att Moa köpt tights åt mig!!
Jag kan inte vänta, jag har inte fått se dem ännu.
Fast ännu hellre vill jag också åka till NY.
Ska säga det till X att det är vägen till mitt hjärta..harkel.

Hon har köpt tights till mig. Jag har köpt jordnötssmör till henne. Fair eller?

Godnatt. Före midnatt :D

Medium och onda ryggar

My body tells me. Trodde jag var så pigg i dag så jag tog cykeln. Ja det gjorde jag nog i går också - nej? Eller? Shit dåligt minne.
Sen råkade en 5 kg medicinboll ligga i vägen för mig så jag satte mig på golvet och körde dryga 100 russian twist med uppdragna ben innan jag blev less. Och såg hur skitigt det var på golvet. Blev andfådd också och lite senare även en vind av känningar i halsen???? WTF.

Nä det är verkligen så att jag bröt ned kroppen rejält Tjurrusetveckan så är det. Åsså ska jag ha mens eller är gravid och då är ju kroppen extra mottaglig.

Snackade med goinstruktörMoa, nyss hemkommen från best city in world NY. Hon tyckte jag levde som en rockstar och hyllade det. Typ dricka, inte äta innan Tjurruset å såna saker. Jaja, det var ännu en ny infallsvinkel. Jag är cool alltså.

Tog det lugnt på vägen hem, oh kalla vindar. Jag vill verkligen INTE att det ska bli kallt och ruggigt. Jag vill lapa sol, gå lättklädd och dricka kallt.

Pratade med en god bekant om seanser, medium etc. Frågan och tanken väcks på nytt. Jag tror jag måste.

Satans ont i ryggen har jag också. Ogilla.

tisdag, oktober 15

Lågt blodtryck

Var tvungen att googla lågt blodtryck. Det visade sig vid gårdagens mätningar att det är precis det jag har vilket är väldigt förvånande. Är det något jag brukar ha så är det åt andra hållet snarare.

Och när jag tänker efter så har jag/är jag lite yr och svag när jag reser mig ibland t ex. Jag läser mig till att sjukdomsliggande, depression och bantning kan vara orsaker. Också om man hoppar över mellanmål och dricker dåligt. Dricker dåligt har jag alltid gjort och bevisligen ingen grogrund för lågt blodtryck för mig. Mellanmål egentligen likadant. Jag är ju duktigare på att få i mig mellis när jag tränar och nu har jag ju inte tränat återigen på ett tag, fast jag så fint skulle börja.

Motion höjer logiskt blodtrycket men alltså jag tog en rask promenad precis innan provtagningen och ändå lågt. Det grubblar mig.

Det är väl min inre influensa som är orsaken. Jag får tänka så och lugna mig därvidlag. Äta mer saltrikt och kanske ta och cykla lite i dag.

Det sjunker visst också i början av en graviditet. Jaha. Men vänta att säga grattis, tack.

måndag, oktober 14

Vila i form.

Fick ett mejl från en god bekant som också är duktig PT. Han skrev
"så du har tagit det lite lugnt rent ut sagt, så bra! Bara amatörer som inte planlägger sin vila ; ) "
 
Haha det fick mig att le. En annan infallsvinkel på bristande motivation, bristande planering och kroppens "motstånd/svaghet."
Inte minst idiotiska prioritering. 

Men ärligt, jag ska ändå ta till mig den meningen på ett bra sätt. Jag vilar mig i form.

Kort brief.

Oh jag vet inte vad jag ska säga eg. Jag tränar inget just nu och det beror ju på att kroppen kraschade. Jag tror att jag på det fick en inre influensa.
Jag ser i spegeln att jag är en krallig rultis och visst är jag glad så länge folk påstår att jag ser tränad ut men jag kan inte leva på gamla meriter. Inte ens när de gamla meriterna var färskare var jag speciellt tränad heller.

Fantastiskt väder i dag återigen och jag hoppas alla som har det här vädret också ser till att komma ut.

Jag tjatar om att jag är så känslig för att missa sömn och här sitter jag igen.

Jag tränar visst. Varje dag är det nåt. Just nu är det tålamodet som prövas, min självkänsla prövas, min mogenhet prövas.

Men jag ska sova på det nu.