Välkommen!

NYSTART!

torsdag, juli 18

Annan slags träning.

Jag tänker att om ni vill läsa om min träning så är det lite blankt precis som uppdateringarna. Jag har lite mycket annat för mig som jag (måste) prioriterar. Jag vet yes I know att man alltid kan få in träning men jag vet också att det är mkt kring träning som tar tid. Planera måltider, kläder, tvätt, transport och återhämtning. Ja man kan också göra hemmaträning som alternativ för att få undan just transportdelen. Jag förespråkar att prioritera träning, det förstår ni nog men jag tycker inte att man behöver göra det till varje pris - då är vi uppe på nördnivå alternativt elit.

Jag tycker att man kan få ta ett glas vin mitt på dagen när man är ledig, eller spontanåka iväg någonstans i stället för att tacka nej för att man "måste träna som man tänkt", ta en superlånglunch med nån man tycker om osv.

Eller se till att göra de där sakerna man inte gjort på ett år.
Men vi är ju olika.

Man behöver alltså inte ta semester från träningen det är inte det jag säger, semester är träning och tvärtom men man kan göra annat som är gott för själen också. 

Om jag uppdaterar bilder på fejjan och det ser ut som om jag käkat kreatin, jag vet - jag ser fan biffig ut och jag tycker inte det känns kul. Det mesta är ju fluff fluff så jag vet preciiiis vad som är "problemet."
Att jag ev uppfattas som krallig innebär dock inte att jag tränar :). Eller käkar kreatin.

Nä någon gratis hyrbil att köra upp fick jag inte, så som jag spanat och väntat. Ni ska få se att i kväll kommer en sån bil att dyka upp! För nu har jag bestämt mig - jag åker upp med snabbtåget till Luleå i morrn bitti. Känns jättespännande! Jag har ju bara åkt nattåg förut och det gör man ju för att liksom åka bort alla timmar men jag tänker nu tvärtom.
Det kostar en hundralapp extra för att sitta i 1 klass och få får jag både frukost och internet :). Det innebär att jag kan se till att få de slags sakerna gjort i morgon när jag ändå är på väg.

Om jag tar flyget, som endast kostar några hundralappar på detta och man kan tycka jag sparar jättemkt tid..nej - det tar rätt mkt kringtid med transport och likn för flyg också och sen när jag kommer fram inte sätter jag mig vid datorn då.

Känns perfekt faktiskt. Och även om jag har mycket att göra i dag så ska jag ta mig tid för njutning. Gör det du också.