Välkommen!

NYSTART!

torsdag, mars 28

Skön helg!

Passar på att önska er en skön helg. Jag hoppas ni är tillsammans med familjen, att ni värdesätter det och att det inte behövs så mycket mer än så.
Att ni inte jagar upplevelser för att döva en tomhet, tristess, för att skriva om det på fejsbook eller skrävla inför vänner och kollegor.
Utan i så fall mer för att dela det med någon ni tycker om eller för att ta vara på tid.

Jag hoppas ni kan njuta av god mat och dryck, godis om ni vill - utan att ha ångest över det ni stoppar i er. Vad ni äter är alltid ett val men helst inte på bekostnad av någon panik över det ena eller andra. Alla cancerutrop ändras ju från månad till månad och det är nog cancervarning i allt förr eller senare. Och man får cancer av att låta bli att äta det man vill och längtar efter också. Garanterat.

Jag önskar dock att ni kommer er ut lite mer än vanligt kanske, frisk luft kan också vara cancerogen förstås men det är det ju att sitta inne också så man kan ju dela på alternativen.

Ja ni förstår att jag är lite ironisk. Folk som sköter sin hälsa får cancer och folk som missköter sig får inte det och vice versa. Det går liksom inte att säga, det är rysk roulette. De Bättre människorna dör ofta som ni vet och det är inte alltid de goda människorna det går bra för.

Vila. Ät. Njut. Umgås. Älska. Var sann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar