Välkommen!

NYSTART!

fredag, augusti 3

God morgon.

Jag åker sällan med kommunala medel. Men i dag tänkte jag annorlunda. Min kropp känns lite handlingsförlamad och regnet låg vertikalt. Jag fick dessutom ett SL-kort slängt i brevlådan när jag skulle vara kattvakt så jag kan ju lika gärna utnyttja det en gång åtminstone.

Det är lite kul ändå, man stöter på lite andra människor än de jag annars brukar "träffa" på morgonen.

Jag noterade den gängliga killen som ropade åt busschauffören att öppna dörrarna, jisus vad den lilla kroppen hade begåvats med kraftig basröst.
Tjejen som slängde fimpen på marken innan hon gick på bussen. Är jag en käring om jag tycker att hon lika gärna kunde böja sig ned, ta upp den och kasta den i soporna.
Jag är en käring eftersom jag inte ville ha någon bredvid mig på bussen och placerade därför min cykelryggsäck på sätet intill (glömde köra all in och ta en handväska för dagen). Men så fick jag dåligt samvete och när jag tog bort väskan så fick jag en stilig ung man vid min sida. Och det är väl inte att förakta (mummade jag mig i morse).

Eftersom jag bara hade 4% kvar på mobilen så vågade jag inte ta något foto.

Tänkte erbjuda min hjälp till några killar som stod fast med varuburar i kullerstenarna upp mot Stortorget. Men jag har ingen kraft i dag.
Men i dag behövs inte så mycket kraft, den  kommer dock behövas om en vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar